EET&BEWEEG
Je houdt van lekker eten. Maar hoe zorg je ervoor dat je ook gezond eet? En hoe behoud je een gezond gewicht? Lekker en gezond gaan heel goed samen. Het ideale recept: niet te veel eten en voldoende bewegen.
Eten en bewegen horen bij elkaar. De één kan niet zonder de ander. Of je nu wilt afvallen, wilt aankomen, ziek bent of een sportprestatie wil leveren. Altijd zal er aan beide aandacht moeten worden gegeven.
Het Eet&Beweeg traject duurt 12 weken. Elke week combineren wij in 1 uur voeding en beweging. Elke week zet je een stap richting verandering.
We gaan er samen voor zorgen dat je letterlijk en figuurlijk in beweging komt. Misschien ben je al wel eens bij een diëtist geweest. Dit keer gaan we het heel anders doen. We zitten niet op een stoel achter een tafel. Nee, wij gaan de buitenlucht in. Lekker ontspannen, stevig doorlopen, joggen of een outdoorworkout in het park of in het bos. Na een uur heb jij energie opgedaan, hebben wij een vergrootglas gelegd op jouw eet- en beweegpatroon en heb jij letterlijk een stap gezet naar verandering.
Het is dus geen dieet, zoals je misschien gewend was. Ik ga je niets verbieden, er zijn geen ‘verboden’ producten. Je gaat weer leren genieten van eten en je gaat er voor zorgen dat bewegen een onderdeel wordt van je dagelijks bestaan.
 
Wil je meer informatie, vul dan het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

 

 

Terug 

 

 

VOOR EEN GEZOND FIT LEVEN

  • Mezenstraat 9   6971 XL   Brummen
  • 06-212 47 236
  • info@bertinelentink.nl
VOLG MIJ
NEEM CONTACT OP

Indien u vragen heeft of informatie wilt, kunt u hieronder het contactformulier invullen..